Geïsoleerde dakplaten

Geisoleerde dakplaten bestaan uit een buitenplaat met daartussen isolatie. Dit paneel heeft een trapezium aan bovenzijd en is geschikt om het dak snel een eenvoudig wind- en waterdicht te maken.Door gebruik te maken van moderne isolatiematerialen beschikken onze dakplaten over de juiste isolatiewaarde om warmte of koelte binnen een bepaalde ruimte te houden. Dakplaten met FOAM worden het meest toegepast bij woningen met een zolder, opzet woningen bestemd voor beursen, bestaande of nieuwe dakconstructies en vele bruikbare doeleinden.

Technische details
Profilering: 83 Trapezium
Werkende breedte: 83 cm
Dikteplaat: 26BG, 28BG
Dikte foam: 3 cm, 5 cm

Voordelen: Zeer sterke coating, goede prijs/ kwaliteit verhouding, hitte bestendig en verhoogd de geluidsisolatie.
Levertijd: ca. 7 dagen op aanvraag.

Wij bieden 5 jaar garantie op de kleur en 10 jaar op de plaat (28BG) en 20 jaar zowel op de kleur als plaat (26BG).

83Trap met foam

Foam 3cm/ 5cm

2012 - 2017 © 82Trading N.V. all rights reserved